Jednoduchý recept na bezlepkové kari s rýží.
bezlepkové 2 porce příprava: 20 minut
Potřebujeme:
- 300 g kuřecí BIO maso
- 120 g Cottage
- 125 g mozzarella
- rýžová mouka na zahuštění
- 2 lžíce smetany na vaření (můžeme použít místo ní i vodu)
- kari koření
- sůl a pepř
Postup:
- Kuřecí maso osolíme, opepříme, nakrájíme na kousky a na pánvi orestujeme.
- Zalijeme trochou vody a necháme zatáhnout.
- Vmícháme cottage a přidáme trochu kari koření.
- V hrníčku smícháme lžíci rýžové mouky se smetanou a maso tím zahustíme.
- Nakonec vmícháme na kostičky nakrájenou mozzarellu.
- Podáváme s rýží.
TIP ✨ Pro zpestření chuti můžeme do omáčky vmíchat nakrájený pórek.