Skořicovo-jablečná kaše

Dokonolá podzimní snídaně 🍎🥣

  bezlepkové    doba přípravy: do 10 minut

IMG_3646

 Potřebujeme:

  •  300 ml ovesného mléka/dobré je i ovesné vanilkové
  • 1 lžička skořice 
  • 1 jablko
  • pohanková kaše
Na zdobení:
  • skořice, chia semínka, jablko, třtinový cukr

Postup:

1. K mléku přidejte skořici a přiveďte k varu.

2. Jablko si nastrouhejte, přidejte k mléku a chvilku povařte.

3. Následně přidávejte postupně tolik pohankové kaše, kolik bude potřeba na zhoustnutí a vytvoření kaše. Pozor! Je dobré to vše míchat metličkou, aby se vám nic nepřipálilo.

4. Pak už jen nalijte do misky, ozdobte chia semínky, skořicí, jablky a pro ještě sladší chuť kaši posypte trochou třtinového cukru.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz